Te hány bitcoint fizetnél néhány pixelért?

Megosztom

Pixelekért folyik a harc a legújabb kriptós őrületben, melyet a Lightning Network népszerűsítése céljából hozott létre egy fejlesztő. A LN lehetőséget biztosít arra, hogy a bitcoinnal azonnali és olcsó ‘mikrotranzakciókat’ hajthassunk végre. A már teszt üzemben működő hálózat jelenleg legnépszerűbb alkalmazása a nemrégiben indult Satoshi’s Place.

Az oldal lényegében egy digitális graffiti fal, ami egymillió pixelből áll. A felhasználók bármit kitehetnek rá, de minden egyes pixelért 1 satoshit kell fizetniük. A teljes felület lefoglalása jelenleg 65 dollárba kerül, és természetesen semmi sem garantálja, hogy 1 másodpercen belül valaki más nem takarja el saját rajzával a mi kreálmányunkat. Az oldalon eddig 3000-nél is több alkotás jelent meg amiért 8 millió pixelnyi helypénzt fizettek ki a felhasználók.

A blokkláncról és a kriptopénzekről gyakran mondják azt, hogy romboló hatásuk lesz a gazdasági és pénzügyi életben már kialakult status quo-ra nézve. Az biztos, hogy a hatékonyabb pénzküldés 13 pénisszel történő promótálása mindeképpen formabontó megoldás.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel