Tim Draper: Még mindig hiszek a 250 ezer dolláros Bitcoinban!

spot_img

Tim Draper milliárdos befektető áprilisban azt jósolta, hogy 2022-ig biztosan el fogja érni a Bitcoin ára a 250 ezer dolláros értéket.

Tim Draper: 250.000$/BTC 2022-ben

Most a TheStreet nevű gazdasági lapnak nyilatkozott arról, hogy a legkevésbbé sem bizonytalanodott el a víziójával kapcsolatban.

…azt gondolom, hogy hosszútávon a fiat pénz használata csökkenni fog, és a kriptók piaca legalább 100 billió dollárra fog hízni. Arra számolok, hogy a Bitcoin kapitalizációja idővel 10%-ra csökkenhet a kripto-piacon, de az is 10 billiárd dollár. Az biztos, hogy van tér növekedni.

Draper véleménye szerint a robbanás kulcsa az lesz, hogy a kriptókat el fogják kezdeni pénzként forgatni, ahelyett, hogy részvényként kezelnék.

Hiszek benne, hogy négy év távolságra lehetünk egy paradigmaváltástól, amikor az emberek el fognak kezdeni kriptopénzzel fizetni. A Bitcoin túl költségessé és lassúvá vált kis tranzakciókhoz, inkább értéktároló eszköz. De ahogy halad az idő, egyre jobb technológiák jelennek meg.

Ezek után azzal zárta gondolatait, hogy nem tervezi eladni 30.000 bitcoinját.

Kriptóból átmozgatni a tőkém olyan volna, mint ha kagylókat vennék aranyért. A tervem az, hogy használni fogom egyszer. Elkölteni, befektetni. Vagy csak megtartom.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img