Kötelező bevallani kriptovagyonukat az amerikai törvényhozóknak

Megosztom

Az amerikai Képviselőház minden tagja a napokban kapott egy memót a Képviselőház Etikai Bizottságától, miszerint az 1000 dollárt meghaladó kriptopénzeket érintő befektetésükről be kell számolniuk az éves vagyonnyilatkozatukban. Ezen felül minden 1000 dollár feletti tranzakciót 45 nappal az utalás megtörténte után jelenteniük kell a bizottság felé.

A memo emlékeztette a képviselőket arra is, hogy el vannak tiltva minden olyan üzleti tevékenységtől ami több, mint évi 28050 dolláros profittal jár, amibe immár a bányászat is beletartozik.
A Képviselőház Etikai Bizottsága kiemelte, hogy a vagyonvizsgálatok területén a kriptopénzeket “egyéb eszköznek” tekintik, ezért mind az éves, mind a periodikus nyilatkozatban szerepelniük kell.

Két nappal ezelőtt az amerikai törvényhozás másik kamrájában, a Szenátusban is megkavarta az állóvizet a Szövetségi Választási Bizottság aki arra kötelezte Austin Petersen Missouri szenátort, hogy adja vissza bitcoinban kapott 130.000 dollár értékű kampánytámogatását. Az indoklás szerint a szövetségi választási törvények nem teszik lehetővé, hogy egy egyéni lakossági támogató 5400 dollárnál többet ajándékozzon kampányolásra.

Petersen egyébként ismert bitcoinpárti képviselő, aki nem először fogadott el támogatást a legnagyobb kriptopénzből.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel