Első árfolyam tippjáték eredményhirdetés

spot_img

Ma reggel kaptunk egy telefont a Kripto Akadémia szerver szolgáltatójától, megtudtuk, hogy ha még egyszer úgy megterheljük az infrastruktúrát mint tegnap este, akkor haladéktalanul felmondják a szolgáltatást. Félretéve a tréfát, valóban nagy érdeklődés övezte az első árfolyam tippjátékunkat, itt az ideje az eredményhirdetésnek!

Csak azokat a tippeket vesszük figyelembe, amik a játékot bemutató cikk alatti kommentekben érkeztek.

A CryptoCompare adatai alapján:

  • A BTC árfolyama ma reggel 8.00-kor: 6 269,33 USD
  • Az ETH árfolyama ma reggel 8.00-kor: 459,96 USD
  • A LTC árfolyama ma reggel 8.00-kor: 82,29 USD

A BTC tipp nyertese Alpar-Kibedi nevű felhasználónk, 6 271 USD-vel nagyon közel járt, gratulálunk!

Az ETH tipp nyertese Lombardo, mindössze négy centet tévedett 460 USD-vel, gratulálunk!

Az LTC tipp kapcsán többen is szinte hibátlanul tippeltetek, DuracL, Zoltan-Reich és Lombardo is 82 USD-t jelölt meg, Peter Hegedus pedig mindösszesen 50 centet tévedett 82,50-el.

Így a Kripto Akadémia első (kísérleti) tippjátékának bajnoka nem más, mint:

Lombardo

Gratulálunk!

A nagy érdeklődésre való tekintettel a játékot mindenképp folytatjuk. De hogyan? Azt még mi sem tudjuk biztosan, sok tapasztalatot gyűjtöttünk az első kísérletből, a háttérben sokat agyalunk a szerkesztőségben a folytatásról. Szeretnénk egy igazán jó, izgalmas, precíz játékkal előállni nektek, kérünk egy kis időt, jelentkezünk a részletekkel!

Tanultunk a hibákból, minden visszajelzést elolvastunk és eltettünk. Addig is, ha vannak ötleteitek, ne kíméljetek! Milyen lenne az ideális árfolyam tippjáték számotokra?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img