Allianz közgazdász: Veszek Bitcoint, ha eléri az ötezret!

Megosztom

Az Allianz fő gazdasági tanácsadója, Mohamed El-Erian, június 29-én a CNBC-nek úgy nyilatkozott, hogy álláspontja szerint a Bitcoint idővel értékmegőrzőként fogják használni, ő pedig vásárolni fog, de csak ha az ára eléri az 5000 dollárt.

El-Erian ezelőtt sose vásárolt Bitcoint, de a neves közgazdász azt állította az interjúban, hogy ha eléri az 5000 dollárt, akkor venni fog, mivel “erős megérzése van, hogy ez lesz az ideális beszállási pozíció”. Az Allianz közgazdásza a 2017-es év végén a Bitcoin kiugrását „tiszta spekuláció” -nak nevezte, és úgy nyilatkozott, pusztán azért szökött fel így az értéke, mert egyszerre nagyon sokan csatlakoztak a “kripto társadalomba”.

Most annyit fűzött hozzá:

Nem hinném, hogy még egyszer elérné a 20.000 dollárt, viszont gondolom, hogy létre kell hozni egy olyan alapot, ahol az emberek tényleg hisznek a Bitcoin jövőjében, illetve ami végül biztosíthatná is a növekedést.

El-Erian úgy gondolja, a kriptopénzek velünk maradnak, de a jövőben meg fognak változni:

Úgy sejtem, hogy 10-15 év múlva lesznek elsimert kriptopénzek, de az állammal együttműködve. Nem lesz “tiszta” Bitcoin. Viszont a blokklánc-technológia, arra nagyon figyelni kell.

El-Erian véleménye szerint hosszú távon a Bitcoin inkább „egy árucikkszerű eszköz, amivel kereskedni lehet”, mintsem pénznem lenne.

Úgy véli, hogy a kriptovaluták elfogadása “sokkal lassabb lesz, mint ahogy azt a kriptopénz-hívők gondolják.” 2017-ben szintén ezt az álláspontot képviselte, előre látva a Bitcoin későbbi “árrobbanását”, de úgy véli, hogy a sokak által remélt “tömeges adoptálás” nem történik majd meg, legfőképp a kormányok beavatkozása miatt.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel