Saját kriptopénzzel jön a Viber is

Megosztom

Egymás után jelentik be a világ legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazásait működtető cégek, hogy saját kriptopénzt fognak a piacra dobni. A mintegy 200 millió felhasználóval rendelkező japán Line, az 50 milliós dél-koreai Kakao Talk vagy a szintén 200 milliós nemzetközi Telegram után, most a nálunk is ismert Viber lépett be a kripto világba.

A Viber, a japán Amazonnak is nevezett Rakuten kereskedő platform tulajdonában van, így nem meglepő hogy a készülő kriptopénzt is Rakuten Coin néven jelentették be a nyilvánoság számára. A coint az előzetes tervek szerint a vállalat minden platformján elérhetővé teszik, így akár vásárolni is lehet majd vele a népszerű online áruházban.

A Rakuten dollár, euró és rubel ellenében lesz majd megvásárolható, az indulásra  pedig várhatóan 2019-ben fog sor kerülni. A rubel említésekor talán már kitaláltátok, hogy az orosz piac meghódítása a vállalat kiemelt céljai közé tartozik, köszönhetően a kripto barát törvényeknek és a Viber mintegy 45 millió orosz felhasználójának.

Az biztos, hogy nem fogják sajnálni a pénzt a coin népszerűsítésére és a marketingre. Jelenleg például az FC Barcelona mezein népszerűsíti magát a cég, melynek neve japánul azt jelenti: hinni a jövőben.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel