Végre hétvége, végre airdrop ajánló!

spot_img

Ismét hétvége, ahogy a múlt héten elkezdtük és ígértük, airdrop lehetőségekről számolunk be nektek ismét! Bár a rovat napja péntek, tegnap egy technikai probléma miatt nem sikerült a megvalósítás. De íme a pótlás! Hogy mi az az airdrop?

Egy airdrop során egy induló kriptopénz projekt ingyen ad coinokat, tokeneket az érdeklődőknek azért, hogy terjedjen az “ige”, pontosabban az adott munka. Ha nem terjed, nincsenek első felhasználók, legalább tulajdonosok, akkor bizony az árfolyam sem fog emelkedni, ez egy első, apró de fontos lépés a sikerhez vezető hosszú úton.

Nem szaporítjuk a szót, lássuk a heti kínálatot!

Attrace

A decentralizáció a blokklánc technológia legnagyobb értéke, ha egy kripto projektnek nem az a célja, hogy ezt kihasználja egy adott területen, akkor kétszer is meg kell gondolnunk, hogy érdemes-e foglalkozni az adott munkával. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres egy olyan blokklánc projekt, ami nem egy létező piacon akarja a közbülső szereplőt kiváltani.

Az Attrace az úgynevezett affiliate rendszerekben akarja meghonosítani a decentralizációt, pontosabban a blokklánc modelljét. Az Affiliate marketing területén különböző webes felületek kapnak jutalékot cégektől akkor, ha rajtuk keresztül sikerül értékesíteni egy terméket vagy szolgáltatást.

Valóban vannak Affiliate brókerek, ezek összekötik a hirdetni kívánó cégeket a website tulajdonosokkal. Természetesen jutalék ellenében dolgoznak, pontosan ennek a közbülső szereplőnek a kiváltása az Attrace célja.

Csatlakoznunk kell a Telegram csatornájukhoz, meg kell adnunk a nevünket, az email címünket, az ETH tárcánkat egyaránt. 62 tokent kaphatunk az Airdrop során, ez 2,4 dollárt ér. Meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres a projekt és meddig megy majd el az árfolyamuk.

Propy

Az ingatlanipar remek terület a kriptopénzek számára, hiszen minél nagyobb egy vásárlás összege, annál nagyobb a tranzakciós díj a klasszikus bankrendszerben. A kriptopénzeknek viszont nagy előnye, hogy rendkívül alacson egy-egy utalás díja. Éppen ezért használják egyre többen ezen a területen a kriptopénzeket.

A Propy pedig egy ingatlan platform, gyakorlatilag a klasszikus adásvételt viszi a blokkláncra. Egyszerűsíti a vásárlást, különösen a határokon átívelő nagy értékű ingatlaneladásokra fókuszálnak.

Fel kell iratkoznunk az Airdropra, igazolnunk kell az email címünket, meg kell hívnunk barátokat. Ezt az airdropot és a projektet jó szívvel ajánljuk, életképes elképzelés, ráadásul már működő modellről van szó, valós gazdasági teljesítmény áll mögötte.

Erre a hétre ezt a két projektet hoztuk nektek, a jövő héten jelentkezünk ismét, addig is itt böngészhettek további lehetőségeket.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img