A Premier League első kripto szponzora

Megosztom

A Wolverhampton Wanderers újra feljutott az angol elsőosztályú labdarúgóbajnokságba. A 2018/2019-es idény kezdete előtt egy új szponzorral is bővültek, ez pedig a CoinDeal nevű lengyel kriptotőzsde. A CoinDeal ezzel az első szereplő a kriptopiacon, aki egy topliga közönsége előtt reklámozhatja magát. A Premier League történetében pedig nem csak az első alkalommal jelenik meg egy kripotőzsde logója egy mezen, hanem az első lengyel vállalaté is.

Balra a Wolves igazgatója Laurie Dalrymple, jobboldalon a tőzsde társalapítója, Kajetan Maćkowiak. A CoinDeal logója az ujjon kapott helyet. A “ujjszponzort” az előző idényben vezette be az angol bajnokság.

A közép-angliai Wolverhampton város stadionjában a pálya melletti LED-kijelzőkön és a hazai csapat kispadja körül is megjelennek majd a tőzsde reklámjai.

Bár a tőzsde kezdetei Lengyelországhoz kötődnek, a vállalat már Cipruson jegyeztette be magát. Három irodát működtet, egyet Svájcban, egyet Cipruson és hazai pályán folyik a fejlesztés oroszlánrésze.  A lengyel tőzsde jelenleg hat nyelven elérhető és 1 millió dollár körüli forgalmat bonyolít.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel