A Premier League első kripto szponzora

spot_img

A Wolverhampton Wanderers újra feljutott az angol elsőosztályú labdarúgóbajnokságba. A 2018/2019-es idény kezdete előtt egy új szponzorral is bővültek, ez pedig a CoinDeal nevű lengyel kriptotőzsde. A CoinDeal ezzel az első szereplő a kriptopiacon, aki egy topliga közönsége előtt reklámozhatja magát. A Premier League történetében pedig nem csak az első alkalommal jelenik meg egy kripotőzsde logója egy mezen, hanem az első lengyel vállalaté is.

Balra a Wolves igazgatója Laurie Dalrymple, jobboldalon a tőzsde társalapítója, Kajetan Maćkowiak. A CoinDeal logója az ujjon kapott helyet. A “ujjszponzort” az előző idényben vezette be az angol bajnokság.

A közép-angliai Wolverhampton város stadionjában a pálya melletti LED-kijelzőkön és a hazai csapat kispadja körül is megjelennek majd a tőzsde reklámjai.

Bár a tőzsde kezdetei Lengyelországhoz kötődnek, a vállalat már Cipruson jegyeztette be magát. Három irodát működtet, egyet Svájcban, egyet Cipruson és hazai pályán folyik a fejlesztés oroszlánrésze.  A lengyel tőzsde jelenleg hat nyelven elérhető és 1 millió dollár körüli forgalmat bonyolít.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img