Kripto-milliomos kerestetik!

spot_img

… A szokásos téma merült fel ma a reggeli cigi-kávé közben a kollégákkal, méghozzá, hogy mennyire elképesztően szerencsések azok az emberek, akik valamelyik kriptóba még robbanás előtt szálltak be. Akár gondolva az első BTC-bányászokra, akik még egyszerű desktop gépekkel bányászhattak ki több száz érmét, vagy akár gondolva olyan szerencsésekre, akik akkor vettek Ethereumot, amikor még szinte ingyen osztogatták.

A kérdés, ami újra és újra előkerül, hogy vajon van Magyarországon olyan személy, aki pl. 2009-ben bányászott már Bitcoint, és nem adta el nagyon korán? Vagy éppen van hazai Ethereum-milliárdosunk? Ennek szeretnénk utánajárni, és esetleg interjút is készíteni az illetővel. Ha csak e-mailben, az sem probléma, és ha teljesen anonim módon, az sem. Egyszerűen csak kíváncsiak lennénk ilyen sikersztorikra, úgy sejtem, hogy veletek egyetemben.

Néhány szabály azért volna:

  • ha birtokodban volt valamilyen kriptóból sok, de mire pénzé tetted volna, már elhagytad a privátkulcsod, vagy ilyesmi, akkor az nem ér.
  • ha volt ugyan 10.000 bitcoinod, de eladtad 2 centen, akkor az sem ér.
  • továbbá ha véres-verejtékes munkával, napi kereskedéssel, bányászfarmokkal, YT csatornával érted el a gazdagságot, az sem.

Itt most egészen konkrétan azokat a történeteket keressük, ahol egy futó gondolat a hőskorszakban, egy szerencsés ötlet, vagy egy évekig elfelejtett wallet idézte elő a lottó-nyereményhez hasonlatos méretű “talált pénz”-t. Tehát ha tudsz ilyen személyről, vagy pont te volnál ilyen személy, meséld el nekünk a történeted!

A tárgy legyen: Kripto-milliomos

Cím: info@kriptoakademia.com

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img