Világcégek fektetnének a Ledgerbe

Megosztom

A Siemens, a Google és a Samsung is jelezte, hogy részesedést vásárolna a legnagyobb hardware wallet gyártó cégben, a Ledgerben.

A Ledger tavaly egymillió darab tárcát értékesített és mintegy 25 millió Euró profitot ért el. Ezt követte egy januári tőkebevonás, mely során 75 millió dollár folyt be a céghez, de a tervek szerint ezt hamarosan egy újabb kör követheti, melyben már több vállalat is jelezte részvételi szándékát.

A blokklánc önmagában biztonságos, de a bejelentkezés egy biztonsági rés – foglalta össze a Ledger lényegét a cég igazgatója.

Tavaly az Intellel kötöttek egy megállapodást, melynek lényege a Ledgert beépíthetővé tegyék a személyi számítógépekbe és mobil eszközökbe. A cél, hogy a felhasználók anélkül élvezhessék a Ledger nyújtotta előnyöket, hogy egyáltalán tudomásuk lenne róla, hogy azt használják.

A Ledger népszerűségének legfőbb oka a folyamatos támogatás, melynek köszönhetően az eszköz hónapról-hónapra egyre több kriptót támogat. A francia cég jó úton halad, hogy kriptó unikornissá váljon, vagyis egy olyan startuppá, melynek értéke meghaladja az egymilliárd dollárt. A Ledger-t jelenleg 300 millió dollárra becsülik.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel