Német bankban szerzett tulajdonrészt a Litecoin alapítvány

Megosztom

A Litecoin alapítója Charlie Lee jelentette be, hogy a kripto és fiat bankolásra, valamint a gyors, biztonságos és anonim tranzakciók fejlesztésére fókuszáló Tokenpay-jel közösen lettek résztulajdonosai, a német WEG Bank AG-nak.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1016722441018568704?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1016722441018568704&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.financemagnates.com%2Fcryptocurrency%2Fnews%2Fits-official-litecoin-and-tokenpay-partner-to-acquire-stakes-in-german-bank%2F

A hivatalos közlemény szerint a bank 9.9%-át a TokenPay vásárolta meg, ezt azonban továbbadta a Litecoin Foundation (alapítvány) részére annak a reményében, hogy tudásukkal és tapasztalataikkal a jövőben közösen dolgozhassanak olyan pénzügyi megoldásokon, melyek elősegítik a gyors és biztonságos kriptopénz alapú fizetési módszerek elterjedését.

A TPAY-nek a bank összesen 90%-os tulajdonrészének megvásárlására van opciós joga, amivel élni is kívánnak, ehhez azonban még a német hatóságok hozzájárulása is szükséges. Sokan reménykednek abban, hogy a Litecoin összekapja magát a bejelentés hatására. A kriptopénz december 19-e óta folyamatos esésben van, miután annak alapítója a Redditen bejelentette, hogy eladta összes LTC-jét.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel