Heti Airdrop ajánló

Megosztom

Ismét péntek, ismét Airdrop ajánló a Kripto Akadémiától. Három hete indítottuk útjára a rovatot, eljött az ideje az e heti kínálatnak.

Lendo

Több kriptopénz alapú hitelezési rendszer is van már, így a Lendo modellje nem új. A hitelek készpénz formájában vehetőek fel, igazolt hitelezőktől. A fedezetet pedig kriptopénzekben biztosíthatjuk.

Olcsóbb, hatákonyabb hitelezési rendszer kialakítása a cél, az Ethereum platformon működik a rendszer. Állításuk szerint szerepeltek már a Forbes magazinban is, a csapat tagjai nevüket, arcukat is vállalják az oldalon.

Az airdrop keretében fel kell iratkoznunk a websitejukra, a Telegram csatornájukhoz is csatlakoznunk kell. Mindenkinek 5 darab jár a Lendo saját tokenjéből, az ETL-ből.

MooToken

Ebben a projektben a “Moo” bizony egy hangutánzó szó. Arról a mindannyiunk által jól ismert hangról van szó, amit a tehenek adnak ki. Nem véletlenül, ez a token ugyanis a tejiparnak szól, a logisztikai folyamataikat akarják a blokklánc segítségével hatékonyabbá tenni. A csapattagok vállalják nevüket és arcukat egyaránt.

Az airdropjukban való részvételhez csatlakoznunk kell a Telegram csoportjukhoz és követnünk kell őket a Facebookon is. 100 tokenhez juthatunk hozzá, ennek jelen értéke 3 dollár.

Ez az a heti ajánlatunk, mindenkinek sikeres horgászatot kívánunk! A jövö hétig itt tudtok böngészni az airdrop lehetőségek között.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel