Áldás lenne a nagy 2018-as korrekció?

Megosztom

Az eToro UK feje egy NewsBTC-nek adott interjúban a többségi véleménytől eltérően úgy érvelt, hogy a kriptoközösség számára egy áldás a 2018-as korrekció.

Iqbla Gandham meggyőződése szerint a legtöbb tőzsde egyetértene abban, hogy szükségük volt az árak esésére, mivel az áreséssel egyetemben csökkent az érdeklődés is. Így tőzsdéknek lehetőségük volt lebirkózni saját korlátaikat. A legutóbbi tüske csúcsán, tavaly télen, az óriási érdeklődés miatt szinte az összes nagyobb tőzsde befagyasztotta a regisztráció lehetőségét, szervereik és ügyfélszolgálataik nem bírták a terhelést.

Az ügyvezető igazgató kitért a mainstream médiára is. Szerinte eléggé fárasztóvá kezd válni, hogy folyamatosan Ponzi-sémának nevezik a kriptopénzeket, holott azok semmilyen garantált nyereséggel nem járnak.

Szerinte alapvetően másképpen kéne hozzáállnia a médiának a témához, túl sok szó esik a pénzmosásáról és a csalásokról és a problémákról:

„Meg kell változtatni a kriptopiac körüli felfogást. Ez egy csodálatos innováció, de folyamatosan helytelen érvekkel támadják. Az e-mail-t 35 évig tartott kifejleszteni. A kriptoban a nyolcadik vagy kilencedik évben járunk. A mainstream elfogadás négy-öt év múlva eljöhet.”

Az eToro igazgatója beszélt még a cég terveiről is: hat új kriptovalutát vizsgálnak jelenleg, amiből négyet vagy ötöt a közeljövőben hozzáadnának a platformjukhoz.

Az eToro-n jelenleg néhány nyersanyaggal, hagyományos részvényekkel és kriptoval is kereskedhetünk.

(Newsbtc)

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel