Coinbase vezető: még csak most kezdődik!

Megosztom

A Coinbase CTO-ja (Chief Technology Officer, a technológiáért felelős vezető), Balaji Srinivasan nagy vihart kavart a Twitteren nemrég. Azt találta mondani ugyanis, hogy az amerikaik “nagyjából” nyolc százaléka birtokol kriptopénzt, a világ népességének pedig “valószínűleg” kevesebb, mint egy százaléka. Összahasonlításképp megtudhattuk, hogy a globális felnőtt lakosság körülbelül 63%-a rendelkezik okostelefonnal, az okfejtés szerint így még több mint hatvanszoros növekedésre számíthatunk a kriptopénzek terén.

Sokan készségesen egyetértettek a legnépszerűbb kripto-fiat váltó prominens alakjával, mások viszont kétkedve fogadták a számait. Srinivasan a Finder.com piackutató cég anyagára hivatkozik, ez 2,001 amerikai megkérdezéséből extrapolálta a számait.

A kutatás valóban érdekes eredményekre jutott, a kriptopénzeket nem birtokló amerikaiknak csupán 7,76%-a tervezi, hogy a közeljövőben vásárol. Az indokok között a klasszikus “túl kockázatos”-tól a “nem érdekel”-ig sokféle válasz előkerült. Persze elhangzott az is, hogy egyszerűen túl nehéz megérteni az egészet, mások viszont azt mondták, hogy a lufi kidurranására várnak.

Az okostelefonokra vonatkozó statisztika egy Zenith nevű szervezettől származik, eszerint tavaly tíz százalékkal nőtt, idén tovább héttel fog az okostelefon birtokosok száma az USA-ban. A kritikusok arra is rámutattak, hogy az okostelefonok szükséges, elengedhetetlen eszközök, ezzel a szemben kriptopénzek nélkül lehetséges a mindennapi, zavartalan élet.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel