A Goldman Sachs fejes még az édesanyja pénzét is BTC-be rakná

spot_img

Egy néhány nappal ezelőtti, CNBC-s Fast Money epizódban a Litecoin és Bitcoin Cash Robinhood applikációban történő listázásával kapcsolatban, a kriptopénzek befektetési potenciáljáról kérdeztek egy Chris Matta nevű komát, aki a mostani kriptós befektetési alapja előtt a Goldman Sachsnál elemző volt, majd alelnök lett egy 7 millárd dollárt kezelő alap élén.

Újdonságok a Robinhood háza táján

Jelen bejegyzés címét az adta, hogy a Chris egy korábbi interjúban megemlítette, hogy az édesanyja pénzét is nyugodtan BTC-be rakná, hiszen nem aggódik az árfolyamok alakulása miatt. Azóta persze esett néhány százalékot a legnépszerűbb kriptopénz értéke. A következő javaslatai vannak a kriptopénzekbe fektetők számára:

  • Nincs értelme az egy hónapos ármozgásokon stresszelni
  • Ne pánikoljunk, az infrastruktúra épül, jön az ETF, pozitív irányba halad a szabályozás
  • 2-5 évre tervezzünk, ez egy hosszútávú befektetés

Mivel a BTC árfolyama a múltban 2-3 évente egy nagyságrenddel nőtt, a véleménye éppen nem teljesen megalapozatlan. A beszélgetésben azt is említi, hogy a 6000-es szint jó beszálló, ha valaki hosszú távra tervez, de ebbe azért érdemes belekalkulálni, hogy ő kriptós befektetések eszközölésével foglalkozik. Állítása szerint a mostani, látszólagos pangás közepette is sok új ügyfelük van, fényes a jövő.

A fent említett Robinhood hírre nem reagált, sőt esett a piac, pedig tavaly ősszel egy ilyenre 20%-ot ugrottak volna az említett kriptók. Az optimizmus még nincs visszatérőben, a vásárlók továbbra is kivárnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img