Nick Szabo-val üzent a Coinbase?

Megosztom

Múlt pénteken számoltunk be arról, hogy az általánosan csökkenő vagy legjobb estben is stagnáló árfolyamok mellett öt kriptopénz árfolyama jelentősen növekedett. Persze a mögöttes ok is könnyen felfedezhető volt, a Coinbase ugyanis bejelentette, hogy elképzelhető”, hogy felveszi kínálatába a szóban forgó coinokat és tokeneket. A hír önmagában még nem is lenne túlságosan meglepő, bár tény és való, ritkán hallhatunk az egyik piacvezető kripto-fiat váltótól ilyen nagy jelentőségű bejelentéseket.

Ami különösen izgalmas, az az, hogy ha jobban megvizsgáljuk, hogy pontosan mely kriptopénzekről van szó, azokat meghatározott sorrendbe állítjuk, akkor nagy meglepetés érhet bennünket. Lássuk a lényeget:

Stellar

Zcash

ADA (Cardano)

BAT (Basic attention token)

0x

Összeolvasva és eltekintve attól, hogy két olyan projekt is van, aminek a hárombetűs kódját kell figyelembe vennünk és nem a teljes nevét, illetve attól is, hogy az egyik munka nevében egy nullát kell “o” betű gyanánt használnunk, jól látszik, hogy a megfejtés nem más, mint:

S Z A B 0

Innen már csak egy apróska ugrás egy egyrételmű az üzenet:

Nick Szabo

Bizony, napnál világosabb, hogy a kriptopénz közösségben világhírű kutatóról van szó, azt viszont (még) nem tudjuk, hogy pontosan mit akart ezzel üzenni a Coinbase. Csillagjósok, angyalkommunikátorok előnyben, az olvasóktól is várjuk a lehetséges megfejtéseket! A helyes megfejtők között kisorsolunk egy EZO.tv ajándékcsomagot. Holnap Balázs is foglalkozik majd a témájával a napi videó összefoglalójában, érdemes a YouTube-on is követnetek bennünket izgalmas, titokzatos, misztikus hírekért!

Nick Szabo magyar származású amerikai kutató, computer scientist, kriptográfia szakember, az okosszerződések atyja, a miszticizmus elismert alakja.
Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel