30 perc alatt 20 milliárd dollárt nőtt a piac értéke

spot_img

Az elmúlt órában 10%-ot emelkedett a BTC értéke, szokás szerint húzta magával a piac egészét. A BTC mellett a BCH, az XRP az EOS és más kriptopénzek értéke is 6-10%-ot repült felfelé. 272 milliárd dollárról 292-ig mozdult a teljes piac. Holnap reggelre ne csodálkozzunk, ha ismét esést látunk, sokan lesznek, akik eladnak a hirtelen jött emelkedés után.

Az elmúlt hetekben nem igazán reagáltak az árfolyamok a várhatóan kedvező szabályozási kísérletek és az új szereplők, főként nagybefektetők megjelenésének hírére, most azonban úgy tűnik, eljött a várva-várt pozitív fordulat. Persze, hogy ez meddig tart, azt senki sem tudhatja. Könnyen lehet, hogy csupán egy pillanatnyi fellángolásról van szó, ez azonban nem jelenti azt, hogy a hosszútávú piaci optimizmusban kételkednünk kellene.

Legutóbb Április 9-én láthattunk ekkora emelkedést, akkor 6 900-ról egészen 8 000-ig hasítottunk. Meglátjuk, hogy innen ismét elindulhatunk-e a 10 000-es lélektani határ teszteléséhez, vagy megragad az árfolyam 7 500 környékén.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img