30 perc alatt 20 milliárd dollárt nőtt a piac értéke

Megosztom

Az elmúlt órában 10%-ot emelkedett a BTC értéke, szokás szerint húzta magával a piac egészét. A BTC mellett a BCH, az XRP az EOS és más kriptopénzek értéke is 6-10%-ot repült felfelé. 272 milliárd dollárról 292-ig mozdult a teljes piac. Holnap reggelre ne csodálkozzunk, ha ismét esést látunk, sokan lesznek, akik eladnak a hirtelen jött emelkedés után.

Az elmúlt hetekben nem igazán reagáltak az árfolyamok a várhatóan kedvező szabályozási kísérletek és az új szereplők, főként nagybefektetők megjelenésének hírére, most azonban úgy tűnik, eljött a várva-várt pozitív fordulat. Persze, hogy ez meddig tart, azt senki sem tudhatja. Könnyen lehet, hogy csupán egy pillanatnyi fellángolásról van szó, ez azonban nem jelenti azt, hogy a hosszútávú piaci optimizmusban kételkednünk kellene.

Legutóbb Április 9-én láthattunk ekkora emelkedést, akkor 6 900-ról egészen 8 000-ig hasítottunk. Meglátjuk, hogy innen ismét elindulhatunk-e a 10 000-es lélektani határ teszteléséhez, vagy megragad az árfolyam 7 500 környékén.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel