spot_img

Reddit-időutazó: A Bitcoin elpusztította a világot! III. rész

spot_img

Az előző rész:

Reddit-időutazó: A Bitcoin elpusztította a világot! II. rész

…Afrikában a közvéleménykutatások szerint a népesség több mint 70%-a azt gondolja, hogy a Bitcoin a gonosznak magának a műve. De erre okuk is van. Ez egy rendkívül érzékeny téma manapság, és csak úgy szoktak rá hivatkozni, hogy “A Tragédia”.

Ugyanis az Afrikai Uniónak ambíciózus tervei voltak arra nézve, hogy hogyan segítsen az embereknek átvészelni a bitcoin-forradalmat. A kormányzatok mobilokat osztottak ki a polgáraik között, amelyek el voltak látva egy állami aláírással. Így szerették volna integrálni a BTC-t a saját gazdaságukba. Minden jól is ment, amíg “a tragédia” be nem következett. Egy feltételezhetően oroszországi hackercsoport kihasznált egy biztonsági rést a kiosztott telefonokon. A becslések szerint az egész afrikai kontinens vagyonának 60%-át vesztette el kevesebb mint 48 óra alatt. Ezután káosz és polgárháborúk özöne kezdődött meg, ami addig tartott, míg Szaúd-Arábia és Észak-Korea – a Föld két jelenlegi szuperhatalma, mivel az autoriter berendezkedésüket nem ingatta meg a bitcoin kihívás – fel nem osztotta egymás között a kontinenst. A lakosság pedig még hősökként is tekint rájuk.

Talán azon gondoltok most, mégis mi a tervünk? Az számunkra teljesen világos, hogy a jelenlegi helyzet nem fenntartható, és mindenképp nukleáris holokausztba torkollik. Egy földalatti szervezet tagja vagyok, ami azt tervezi, hogy koncentrált támadást indít világszerte az internet infrastruktúrája ellen. Összesen 20 nukleáris tengeralattjáróra tudtuk rátenni a kezünket, amiket arra fogunk használni, hogy minden tengerfenéken húzódó adatkábelt elvágjunk a kontinensek között. Ezután párhuzamos nukleáris támadást indítunk a Föld minden sűrűn lakott pontja ellen. Úgy hisszük, hogy a kialakuló káosz lehetőséget teremtene a túlélőknek a felkelésre, és a maradék informatikai rendszerek megsemmisítésére, egészen addig a pontig, míg a Bitcoin használhatatlanná válik.

Tudjuk, hogy milliárdok fognak meghalni, de ez az ára annak, hogy az emberiség ne legyen mindörökre, változtathatatlanul egy kis elit markában. Ez az oka annak is, hogy kapcsolatba lépek veletek.

Nem kell így történnie. Nem kell, hogy osztozzatok a sorsunkban. Nem tudom hogy, de találjatok valami módot arra, hogy megsemmisítsétek ezt a szégyenletes eszközt. Tudom, hogy ez egy nehéz kérés, és tudom, hogy azt hiszitek, hogy segítitek az emberiséget azzal, hogy eltörlitek a bankokat, de én láttam, hová vezet mindez.

Ennyi volt a történet, a magam summáját egy utolsó posztban fogom holnap megosztani veletek.

spot_img
spot_img