Binance: VIP rendszer és csökkenő kedvezmények

Megosztom

Két nap múlva, július 21-től sávos VIP rendszert vezet be a Binance, mely tranzakcióik után alacsonyabb jutalék fizetésével jutalmazza a nagyobb volumenben kereskedő tradereket.

Az első oszlopban a VIP szint megnevezése látható, a másodikban pedig a programban való részvételhez szükséges BNB mennyiség, melyet a kereskedőnek a saját számláján kell tartania a jogosultság megszerzéséhez. A harmadik oszlopban az elmúlt 30 nap során, a kereskedőtől elvárt minimum megforgatott pénzmennyiséget jelezték, az elérhető kedvezmények mértékéről pedig a negyedik és ötödik oszlop ad tájékoztatást. A Maker a limites, a Taker a piaci áron történő vásárlások esetén elérhető kedvezményeket mutatja be.

Aki nem kvalifikálja magát egyetlen magasabb szintre sem, az továbbra is változatlan feltételekkel, 0.1%-os jutalék levonása mellett használhatja a tőzsde szolgáltatásait. Fontos azonban, hogy a whitepapernek megfelelően holnaptól csökkenni fog a Binance tokenek által biztosított kedvezmények mértéke. Míg a BNB birtoklása a jutalékok levonásakor eddig 50%-os kedvezményre jogosított, ennek mértéke a hétvégétől már csak 25% lesz.

A bejelentés twitter posztja alatt az emberek többsége sajnálatát fejezte ki, hogy a Binance kizárólag a bálnákat és a botokat kívánja jutalmazni, hiszen a fentebb megadott mennyiségek jócskán túllépik az átlagos, ám a tőzsdéhez hűséges felhasználók által havi szinten megforgatott pénzmennyiséget. Mindez azért is veszi ki rosszul magát, mert a napokban már arról érkeztek hírek, hogy a Binance erre az évre 1milliárd dollárt meghaladó profitot tervez, amiből követőik szerint többet is fordíthatnának felhasználóik jutalmazására.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel