Újabb milliárdos: Jön a 40.000-es BTC, ahogy könnyebbé válik a kereskedés

spot_img

Egy újabb CNBC interjúval készültünk nektek: A legutóbbi milliárdosunkkal szemben, aki szerint a kriptopénzekkel foglalkozó fiataloknak valami értelmessel kellene tölteni az idejüket, Marc Lasry szerint hamarosan jön a 40.000 dolláros ár, mivel folyamatosan egyre könnyebbé válik a kriptopénzek vásárlása és a velük való kereskedés, ez pedig egyre több pénzt vonz a piacra.

Produktívabb dolgokkal foglalkozzanak inkább a fiatalok – mondja a milliárdos befektető

Marc Lasry a közel 10 millárd dollárnyi befektetést kezelő Avenue Capital Group társalapítója és vezetője. Az interjúban elhangzik, hogy évekkel ezelőtt vásárolt először kis mennyiséget, de az átlagára valahol ennél jóval magasabban, 5000$ fölött van. A Bitcoin jövőjét tekintve ő inkább a piacra tett voksnak értelmezi az egyébként saját vagyonából megejtett befektetést. Szerinte a vásárlás és kereskedés folyamatos egyszerűsödésével megérkeznek a tömegek a területre, amely 20.000-40.000 dolláros BTC árfolyamot fog eredményezni a közeli jövőben.

Az altokkal szemben a bitcoint preferálja, hiszen ide érkezik először a pénz, ez az alapértelmezett kriptopénz. Ha az átlag amerikainak lehetősége nyílik a már megszokott módokon befektetni, az tartós emelkedést fog okozni. Ez összevág az általunk is több bejegyzésben vesézett, épp forró témának számító Bitcoin ETF jelentőségéről tett megállapításainkkal. A hagyományos tőzsdei bitcoin termékek indulása a technológiához kevésbé értő kisbefektető és a tárolási problémákkal küzdő befektetési alapok számára is megnyitja az utat a kriptopénzek piacára.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img