Heti Airdrop ajánló

spot_img

Ismét péntek, végre hétvége, végre Airdrop ajánló a Kripto Akadémiától! Csapjuk, vágjunk, rohanjunk is bele, lássuk az eheti ajánlatunkat!

Vantage (XVT)

A közösségi finanszírozás lázában égünk, a Kickstarter, az Indiegogo és számos jótékony célú vagy specifikus területre dolgozó platform már több tőkét gyűjt, mint amennyit a klasszikus kockázati tőkebefektetők, illetve az egyéb, tradicionális finanszírozási csatornák adnak.

Kézenfekvő, hogy ezt a területet is bevonjuk a decentralizáció és a transzparencia világába, nincs mást tennivalónk, mint egy blokklánc projektet létrehozni. Pontosan ezt teszi a Vantage, értelmes, jó elképzelés, meglátjuk, hogy mennyire lesznek sikeres ezen az óriási versennyel terhelt piacon.

A cél az, hogy egy adott projektnek tett adományunk pontosan, precízen követve legyen a blokklánc segítségével, láthassuk, hogy mire lett felhasználva a pénzünk. Tetszetős a hasonlat, amivel az alkotók élnek, a rendszerükben úgy követhetjük nyomon az adományunk “mozgását”, mintha egy megrendelt csomag útján figyelnénk.

A csapat impozáns, a projekt egésze nemes célt szolgál, fókuszban a jótékonysággal. Fel kell iratkoznunk a Telegram csatornájukra, a websitejukra egyaránt. Követnünk kell őket a Facebookon és a Twitteren egyaránt, végezetül ki kell töltetnünk egy kérdőívet. Mindezekért 10 XVT token üti a markunkat. ERC20 tokenről van szó, tehát az Ethereum platformon alapszik a rendszer.

Prime Shipping (PRIME)

Mi lehetne jobb felhasználás a blokkláncnak, mint a hajózás nyomonkövetése? Naná, hogy semmi más! Ugyan a Prime azt állítja, hogy ők az első projekt ezzel a céllal, valójában már volt egy próbálkozás. A ShipChain ugyan hajótörést szenvedett, már nem létezik a projekt, ennek ellenére tény és való, ők voltak az elsők ezen a területen.

Fel kell iratkoznunk az oldalukra, vissza kell igazolnunk az email címünk hitelességét, egyes “önkéntes” közösségi média megosztásokat és egyebeket kell tennünk, a Telegram csatornájukon tudhatunk meg többet a részletekről. 500 PRIME token lesz a jutalmunk, kiderül, hogy milyen sikerekkel fut neki az üzleti világ tengerének ez hajó.

Ez volt a heti ajánlatunk, jövő pénteken ismét jelentkezünk!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img