Bitcoin Green bemutató I.

Megosztom

…Egészen véletlenül találtam rá erre a coinra, miközben éppen friss információk után vadásztam. Kifejezetten megtetszett a projekt, és szvsz kiváló befektetési lehetőség is, úgyhogy megosztom veletek mindazt az infót, amit összegyűjtöttem róla.

Az alapkoncepcióban nincsen semmi forradalmi. A marketing kampány arra van felhúzva, hogy a Bitcoin-bányászat milyen rettenetes energiapazarlással jár, ami ténykérdés. Ugyanakkor aki nem laikus, az pontosan tudja, hogy a PoS szabvány már évek óta terjed, és nem a Bitcoin Green találmánya. Az ő cselük egyszerűen az, hogy a Bitcoin nevet használják egyrészt, másrészt pedig rengeteg embernek úgy tudják majd beállítani a projektjüket, mintha a PoS hozzájuk lenne köthető.

Ez talán kevésnek hangzik, de én azt gondolom, hogy bőven elegendő lehet a sikerhez, nem egy ilyen példát láttunk már.

Persze mit nevezünk sikernek? A jelenlegi 455. helyet, és 10 millió dolláros kapitalizációt semmiképpen. Esküdni mernék rá, hogy ennél sokkal több van ebben a dologban. Pusztán idő kérdése. Szerintem nagyon sokan nem hallottak még róla, és a mellőzöttségének elsősorban ez az oka. A későbbiekben, ahogyan tényleg elfajul az ASIC telepek fogyasztása, és a közösség is erre irányítja majd a figyelmét, sokkal több térhez fog jutni. Egyáltalán nem zárja ezt ki az, hogy nem ő az egyetlen PoS termék a piacon. Egy 3-400 milliós kapitalizációt, és 30.-40. közötti pozíciót teljes mértékben reálisnak látok a jövőben, főleg úgy, hogy Bitcoin Diamond-ok meg Bitcoin Gold-ok is eljutottak ilyen magasságokba, pedig azok kevesebb hasznos tulajdonsággal bírnak, mint a Green. A ~Cash-ről meg ugye ne is beszéljünk.

Egy szó, mint száz, én be fogok szállni, és ez tipikusan az a vonat, amire még most kell felülni, amíg ingyen osztogatják rá a jegyet. (két dollár és egy cent az ára ebben a pillanatban)

Folytatás holnap délben!

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel