Buterin: az ETF-nél fontosabb az elterjedés segítése

Megosztom

Az Ethereum blokklánc platform társalapítója, Vitalik Buterin fontos tweet-et tett közzé a minap. Ebben kifejtette, hogy a várva-várt ETF-eknél jóval fontosabb megteremtenünk, hogy az embertömegek könnyedén vásárolhassanak kriptopénzeket, öt, vagy akár száz dollár értékben.

Az ETF alkalmas arra, hogy felpumpálja az árakat, de a kártyás kriptopénz vásárlás a valós elterjedést és alkalmazást segítené. Minden bizonnyal arra utalt ezzel Buterin, hogy a lassabb, de biztosabb, széleskörű elterjedés jobbat tesz a piacnak, mint a hirtelen nagy lépések, mint például egy ETF engedélyeztetése.

Ez összecseng a kriptopénz piac sok egyéb, meghatározó alakjának véleményével, nem ez az első alkalom, hogy arról hallhatunk, a nagy “robbanások” helyett a kiszámíthatóbb, biztonságosabb fejlődésre kellene helyeznünk a hangsúlyt.

Persze minden befektető, HODLER és kereskedő annak örül, ha hirtelen jó nagyot nő a portfoliója értéke, nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót tesznek a piacnak a nagy kiugrások. Gondoljunk csak a tavaly év évgi rohamra, még mindig annak a levét isszuk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel