ERC20 támogatás a Bitpandán

spot_img

Az általunk is ajánlott osztrák Bitpanda a blogján jelentette be a hetekkel ezelőtt beharangozott ERC20 token támogatás indulását, és az első fecske, az OMG token listázását.

Az Ethereum szabványának támogatása sok szempontból örvendetes hír:

  • A hamarosan 1 millió felhasználóval rendelkező bróker felületén rengeteg kriptopénz közvetlen vásárlására nyílik lehetőség dollárból, euróból, fontból és svájci frankból.
  • A Bitpanda az európai szabályoknak maximálisan megfelelő szolgáltató. Az, hogy elkezdődhetett az ERC20 tokenek közvetlen vásárlása, az EU pozitív, és amerikaiakhoz képest rugalmasabb hozzáállását jelzi.
  • A hetente érkező újabb fejlesztési mérföldkövek a platform további sikerességét vetítik előre.

A Bipanda saját fejlesztésű PAN (Pantos) tokenjéről, a márciusi ICO+Airdropról mi is beszámoltunk. A token kevesebb, mint egy hete vált kereskedhetővé a felületen. A bejegyzés írásának pillanatában az ICO árhoz képest közel ötszörös áron, 0.0525 euróért vesztegetnek egy PAN tokent. A platform a jövőben decentralizált működésre tervez átállni, amelynek egyik sarokköve lesz a PAN token. A sikeres Bitpanda tehát sikeres és keresett Pantost jelent. A token ősszel kerül kriptotőzsdékre, de arról, hogy hol és pontosan mikor indít, egyelőre nincsen infó.

Lezárult a Pantos (Bitpanda) ICO

A linkelt bejegyzés alatti kommentekben a projekttel kapcsolatos várakozásokról is szó esik. Bitpandára a hivatalos oldalon tudsz regisztrálni.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img