Újabb hagyományos pénzintézettel alakított ki partnerkapcsolatot a Bitpanda

spot_img

Az osztrák Raiffeisen Bank után újabb együttműködési megállapodást írt alá a Bitpanda. 

A keddi napon a Deutsche Bank nyilatkozott úgy, hogy kibővíti együttműködését a Bitpandával a németországi ügyfelek érdekében. A Deutsche Bank nevezetesen valós idejű fizetési megoldásokat kínál a Bitpanda német ügyfelei számára bejövő és kimenő tranzakciókhoz egyaránt.

Ez azt is jelenti, hogy a Bitpanda helyi, német IBAN számlaszámot tud majd biztosítani a német Bitpanda ügyfelek számára. A partnerség ésszerűsíti, javítja a felhasználói élményt, valamint biztosítja a gyorsaságot, a hatékonyságot és a kriptovaluták felé a bizalmat – áll a Deutsche Bank közleményében

A Deutsche Banknak egyébként Ausztriában és Spanyolországban is segíti a Bitpandát a különböző pénznemekben lebonyolított tranzakciók kezelésében. A 2014-ben Bécsben alapított Bitpanda saját bevallása szerint 4 milliós felhasználói bázissal rendelkezik, és számos intézménnyel működik már együtt. 

A Bitpanda egy szabályozott, több eszköztípust felölelő brókerplatform, amely több mint 2800 virtuális eszközt és indexet, valamint részvényeket, ETF-eket és árucikkeket kínál lakossági befektetőknek. A hagyományos pénzügyi szolgáltatókkal való együttműködés 2024-ben stratégiai célja lesz a Bitpanda-nak, és úgy gondolja, hogy az ilyen jellegű integrációk alakítják a pénzügyi szolgáltatási ágazat jövőjét.

Kapcsolódó cikkek:

Múlt hónapban a Bitpanda Németország vezető szövetségi bankjával, a Landesbank Baden-Württemberg-el (LBBW) alakított ki szintén partnerkapcsolatot kriptovaluta letétkezelési szolgáltatások terén, amely várhatóan még ebben az évben fog elindulni a régióban. Nagyon úgy néz ki, hogy a Bitpanda Európában megkerülhetetlen kriptováltó lesz a jövőben, hiszen a Coinbase is rajtuk keresztül fog egyrészt terjeszkedni az EU-ban.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Kriptovaluta kereskedést vezet be januártól az osztrák Raiffeisen Bank

/bitpanda, deutsche bank, cryptonews/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img