Blogger-e vagy?

Megosztom

Nincs mese, az úgynevezett User Generated Content (felhasználó által létrehozott tartalom) már hosszú évek óta az internet egyik meghatározó mozgatórugója. Videók, posztok, GIF-ek, mémek, egyebek, mindezekben az a közös, hogy nem egy unalmas szerkesztőségi meetingen összeülő nagyokos újságírók fejéből pattannak ki az alapötletek, hanem az internet népe szórja őket.

A mennyiség persze gyakran megy a minőség rovására, de lássuk be, rengeteg értékes tartalmat gyártanak az emberek. Hogy miért? Csak úgy, just for fun, van ebben némi ego, a kreativitás kiélése és még további tényezők. Éppen ezért a Kripto Akadémia (unalmas szerkesztőségi meetingjén, nagyokos újságírók fejéből kippattanó ötletként) úgy döntött, hogy teret ad felhasználóinak arra, hogy alkothassanak.

Bizony blogot indítunk, minden regisztrált felhasználónak adott a lehetőség, hogy bejegyezzen egy-egy posztot. Persze kéretik csak minőségi, komoly tartalmakkal próbálkozni, a humor elvárás, de kizáró ok a hiánya. Mindenkit szeretettel várunk, aki úgy érzi, hogy van a fejében valami, amit szeretne megosztani a hasonló érdeklődésűekkel a kriptopénzekről egy poszt formájában.

Itt láthatjátok a Kripto Akadémia blog szekcióját.

Tehát adott egy blog és adott tengernyi látogató, akik égnek a vágytól, hogy megosszák tapasztalataikat, ötleteiket, humoros, vagy éppen szomorú történeteiket a kriptopénzek világa kapcsán. Használjátok egészséggel, azt nem tudjuk biztosan ígérni, hogy minden egyes poszt kikerül a címoldalunkra, de reméljük, hogy olyan anyagokat tesztek közzé, amik kapcsán egyértelmű, hogy ki kell emelnünk.

Jó blogolást kívánunk mindenkinek, itt írhattok bejegyzést! Itt pedig a publikált blogposztok listáját láthatja személyre szabottan minden felhasználónk.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel