Itt vannak a kriptoért vehető High Times részvények

spot_img

Tőzsdére lép a High Times, az amerikai marihuána kedvelők ikonikus médiaterméke.

A SEC (az amerikai tőzsdefelügyelet) mini IPO-nak nevezi azt a folyamatot, amikor egy nyilvános részvénykibocsátás előtt egy vállalat tőkét von be, hogy a tőzsdei részvénykibocsátás feltételeinek megfeleljen. Ebből a tőkebevonásból a vevők a High Times esetében már bitcoinnal és ethereummal is kivehetik a részüket.

Állításuk szerint már több mint 1000 befektető többmillió dollár értékben vásárolt részvényeket. Ha minden szabályozásnak megfelel majd, a High Times az év végén, a Nasdaq-on tervez pályára lépni a publikus részvénykibocsátással.

A High Times negyven éven keresztül járt a popkultúra előtt. Most is egy újabb lépést teszünk a jövő felé, nem csak azzal, hogy mi leszünk az első marihuánához kapcsolható brand ami megjelenik a Nasdaq-on, de az első amiben bitcoinból és ethereumból is vonunk be tőkét. “

A High Times tavaly szempemberi, 500. lapszámot ünneplő különkiadása

 

A High Times tekintélyes múltra tekint vissza, pedig 1974-ben egy médiahekknek indult. A Playboy magazin női fotóit kifigurázó első pamflet egész oldalas fényképeket közölt különböző kannabiszfajtákról. A kívánt hatást elérte, a lap olyan népszerű lett, hogy önálló magazinért kiáltott. Negyven évig volt az ellenkultúra bástyája és népszerűségét csak növelte az utóbbi években Amerikában hódító marihuána láz. Egy évvel ezelőtt egy befektetői csoport vásárolta fel a lapot, akik a canna-business szektorból szeretnék kivenni a maguk részét és a High Times-t egy kis médiabirodalommá formálni.

 

( Forbes, High Times)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img