Nyereményjáték eredményhirdetés és összefoglaló

spot_img

Hát nem is tudom mit mondhatnék. Egészen elképesztőek voltatok. Sejtettem, hogy lesz valami mértékű érdeklődés, de ez tényleg jó nagyot szólt. Egy idő után már a nyeremény nem is számított semmit, csak a dicsőség, és a játék maga. Rendkívűl szórakoztató volt nézni, ahogy egyre jobban belehajszoljátok egymást a csatába, mígnem aztán már éjszakai ügyeletet adtatok, nehogy lemaradjatok… 😀 Annyit nevettem a mémeken, az oda-visza riposztokon, a csak erre az alkalomra készített képeken… Tényleg szívet melengető volt, és biztos vagyok benne, hogy most, hogy így összeismerkedtünk, már játék nélkül is sokkal lelkesebben fogunk hozzáállni a fórumhoz és egymáshoz.

Ez volt az a löket, amire szükség volt ahhoz, hogy igazi közösség kezdjen kialakulni. Meglepő, hogy a versenyhelyzettel kikényszerített kommunikáció mennyire jól is el tud sülni! 😀

Na de nézzünk akkor számokat. 11 napig tartott a nyereményjáték, az 557. komment volt a győztes, és összesen 604 komment érkezett. Ezzel a számmal olyan toronymagasan ez lett a legnépszerűbb topik, hogy össze se érdemes hasonlítani semmi mással itt. Ez azért is kulcsfontosságú, mert mint talán tudjátok, a Google, a Youtube, és a Facebook is tiltja a hirdetéseinket, mivel a társadalom szégyenei, megvetett kriptósok vagyunk, és így jelenleg kizárólag a szájhagyomány útján tudunk terjedni. Így, ezzel a játékkal egy új szuperfegyver birtokába jutottunk, ami bizonyítottan működik, és alacsony költségvetésből hatalmas elkötelezettséget és aktivitást generál. Egészen biztosan lesznek hasonló játékok a jövőben, valószínüleg a népszerűsítéssel kapcsolatos mini quest-ekkel kommentelés helyett. De maga a modell működik, ez a napnál is világosabb.

Játékunk nyertese Tomi, aki elmondása szerint még viszonylag friss tagja a kriptós társadalomnak és az oldalnak is. Az álszerénysége ellenére – miszerint ő nem is akar játszani – azért elég szorgosan vett részt a játékban, és jól megérdemelten vihette haza az őrületes fődíjunkat, a 0,0023 BTC-t. Érdekes javaslatot is tett, miszerint nem kéri a nyereményt, csak utaljuk el neki, és ő pedig vissza, hogy láthassa mindezt élőben. Én személy szerint ezt a metódust nem javallanám, mert a móka közben az összeg fele elégne tranzakciós díjként. Tomi felajánlotta valamiféle közösségi projektre ezt az összeget, de én azt mondom, ennek már eszmei értéke van, és meg is dolgozott érte. Az akció sikere okán meg szerintem lesz hajlandóság még a vezetőségben a későbbiekben, hogy hasonló játékokat megfinanszírozzanak. Szóval dobd csak a publikus kulcsot Tomi 😉

A legfontosabb most, hogy készüljetek lélekben és naptárban az augusztus 31-ei Kripto Akadémia közösségi találkozóra! Végezetül pedig szeretnék megosztani veletek néhány számomra kifejezetten emlékezetes momentumot a játékból.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img