Jo Lubint nem mozgatta meg az Ethereum áresése

spot_img

Az Ethereum társalapítója, Joseph Lubin a Bloomberg TV vendége volt. Az időzítés nem is lehetett volna rosszabb, hiszen pont aznap esett az Ethereum közel 10 hónapos mélypontja alá.

Jo Lubin az Ethereum életében már közvetlenül nem vesz részt, főállásban a ConsenSys-t működteti, ami egy 1100 embert foglalkoztató fejlesztő, pénzügyi és tanácsadó vállalat. Fő profilja, hogy az Ethereum blokkláncra építsen infrastruktúrát és állami vagy üzleti szektorban és startupoknak nyújtson technikai segítséget.

Joseph Lubin semmilyen aggodalmat nem fejezett ki az Ethereum árfolyamának zuhanásával kapcsolatban. Úgy nyilatkozott, hogy az árakat úgyis a spekulánsok, kereskedők mozgatják. Arra a kérdésre, hogy saját és üzleti vagyonát milyen módon befolyásolja a jelenlegi zuhanás, azt a választ adta, hogy az üzleti előrejelzések készítését kissé megnehezíti a dolog.

Lubin ugyanakkor nem gondolja, hogy az áresés befolyással lenne az infrastruktúra fejlesztésére, vagy akár az adoptációra. A fejlesztések így is gőzerővel folynak.

Ezen kívül felhívta a figyelmet a piaci ciklusokra, a lelkesedés és a pánik változásaira, ami a kripto világában többszörös gyorsasággal zajlik le, mint a hagyományos piacokon.

Az Ethereum zuhanását az ICO-láz alábbhagyásával indokolják. Az Ethereum idén februárban érte el az 1000 dollárt, amit nem kis részben köszönhetett annak, hogy az Ethereum blokkláncra épülő ICO-k komolyan megmozgatták a piacot és rengeteg pénzt vonzottak az Ethereumba. Ezek a projektek az utóbbi időszakban 93.000 ETH-t adtak el, ráadásul az Ethereum genezisblokkjából is legalább ennyit utaltak ki, ami szintén gyanúra növelte a piaci bizonytalanságot.

Esik az ether, ki tudja hol áll meg?

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img