Toshi: megújult a Coinbase mobil wallet

spot_img

Bár sok kritika éri, mégis talán a Coinbase az a cég, ami a legtöbbet teszi a kriptopénzek mainstreammé válásáért. Erre való törekvéseiket a telefonos alkalmazásuk mostani megújulása is alátámasztja.

A wallet alapjául mostantól a Toshi, a Coinbase által kifejlesztett böngésző fog szolgálni, ami lehetővé teszi a blokkláncon futó, decentralizált alkalmazások (dApp) futtatását. Bár ezek fejlettsége és elterjedtsége ma még gyerekcipőben jár, a jövőben várhatóan fontos szerepet fognak betölteni a szélesebb tömegek megszólításában. A Toshi mostantól Coinbase Wallet néven fog tovább élni és a kriptopénzek tárolásán túl, lehetővé fogja tenni a decentralizált internet felfedezését is.

Az új app egyelőre csak az Ethereumot és az ERC20 tokeneket támogatja, de hamarosan ez bővülni fog a Coinbase-en megvásárolható többi kriptopénzzel is. A wallet a fentieken túl alkalmas lesz az airdroppok fogadására és az ICO-kban való részvételre, az egyedi és gyűjthető kripto eszközök (pl.: Cryptokitties) tárolására, a tranzakciók küldésére és fogadására, a decentralizált tőzsdék elérésére és az azokon keresztül való kereskedésre.

Ez utóbbival kapcsolatban szeretném felhívni a figyelmeteket egy korábbi hírünkre, a Coinbase és a Paradex fúziójára. Talán nem túl merész gondolat, hogy az itt található tokenek hamarosan elérhetőek lesznek a Toshi kereskedői felületén is. (A cikkben említetteken felül azóta újabb tokenekkel bővült a kínálat, amiket a Paradex oldalán a Select a Market fül alatt tekinthettek meg.)

Ismét elérhető a Paradex. Kezdődhet a spekuláció?

A Coinbase megújult tárcáját ezen a linken érhetitek el.

Frissítés: Kapcsolódó hír, hogy magyar idő szerint pénteken hajnali két órától (PT 17:00) az appon keresztül vásárolhatnak először ETC-t a Coinbase felhasználói.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img