ShapeShift: Hűségprogram és saját FOX token jön

spot_img

A Shapeshift 2014 augusztusában kezdte meg működését, azzal a céllal, hogy gyorsan, egyszerűen és anonim módon lehessen vele BTC-t altcoinokra váltani. Napjainkra az egyik legismertebb és legnépszerűbb váltó szolgáltatássá fejlődött, többek között annak köszönhetően, hogy a legnépszerűbb tárcákban (Exodus, Jaxx, stb.) találkozhatunk intergrált megoldásukkal. Sem a webes felületen, sem integrálva nem lehetséges a közvetlen, fiatból történő vásárlás.

A ShapeShift új Membership hűségprogramját a CEO, Erik Voorhees jelentette be a cég hivatalos blogján. A főnököt érdemes követni twitteren, a kriptoszféra egyik legmeghatározóbb szereplőjéről van szó, akinek mindenről van véleménye. A ShapeShift direkt követte indulástól kezdve az accountok nélküli vonalat, ez gyors, névtelen, ráadásul a legkézenfekvőbb a walletekben történő használathoz.

Az új rendet főleg a felhasználói igényekkel magyarázzák, azonban valójában arról lehet inkább szó, hogy nem szeretnék, hogy a róka bajuszát megráncigálják a hatóságok. A hűségprogram során életbe lépő változtatások hosszú távon minden felhasználó számára kötelező regisztrációt fognak hozni. Arról egyelőre nincsen infónk, hogy ez hogyan fogja befolyásolni például a külső alkalmazásokban történő használatot.

A ShapeShift Membership hűségprogram újdonságai:

  • Egy accountnak 5 szintje lehet, második szinttől csökkentett tranzakciós költségekre és forgalomarányos token jutalmakra lehet számítani
  • Jelen sorok írója még nem hallott a FOX tokenekről, a bejegyzésben azonban többször is említik: A FOX a ShapeShift saját, egymilliárdos darabszámú ERC20 tokenje lesz. A szintenkénti visszatérítést is ebben a tokenben kapják a felhasználók, első szinten például vásárlásonként 0.5% jár vissza.
  • A felhasználói szintünk a tartott FOX mennyiségnek megfelelően nőhet 5-ig. Ezen a szinten nyilván már számottevő kedvezmények járnak.
  • Az első százezer ShapeShift Membership feliratkozó 100 ingyen tokent kap, mellyel a majdani kibocsátáskor tud majd kezdeni valamit
  • Néhány személyes adat megadására is szükség lesz, ami szerintük minimális, azonban regisztráció után a szokásos adatok mellett személyi igazolvány/jogsi/útlevél számának megadását is kérik
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img