Egy elemzés szerint hamarosan megindulhatnak az altok

spot_img

Tom Lee-nek, a Fundstrat elemzőjének év végi, 25 000 dolláros BTC jóslatáról korábban mi is beszámoltunk. Most a twitteren tett közzé egy érdekes elemzést, melyben a jelenlegi altcoin árak esését elemzi a 2014-es medve piac függvényében.

Az általa létrehozott “altcoin korrekciós index” azt vizsgálja, hogy 9 hónappal ezelőtti csúcsukhoz képest, az altcoinok hány százaléka veszített legalább 70%-ot az értékéből. Ez jelenleg 96.7%, ami a legmagasabb érték a 2014-es 87.1% óta.

A 2014-es csúcsot elérve az altok egy mini rallyba kezdtek. Ez 7 hétig tartott és átlagosan 2.7-szeres növekedést jelentett az akkor vizsgált 349 coin számára.

Ezek alapján Lee nem tartja kizártnak, hogy ismét egy hasonló fordulat fog bekövetkezni az árfolyamok alakulásában, ugyanakkor ügyfeleinek továbbra is azt javasolja, hogy kriptopénz befeketetéseiket bitcoinban tárolják. Ha pedig van egy kis időtök, szeretném a figyelmetekbe ajánlani előadását arról, hogy miért érdemes megtakarításaink egy részét kriptopénzekbe fektetni.

Ha rajtunk keresztül regisztrálsz partnereinkhez, azzal oldalunkat támogatod. Köszönjük!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img