Allianz vezető tanácsadója: a kripto korántsem halott

spot_img

A Yahoo Finance rövid videóinterjújában Mohamed El-Erian, az Allianz vezető gazdasági tanácsadója mondta el véleményét a Bitcoinról és a blokkláncról.

“A kripto nem halt meg és a mögöttes technológia biztosan nem halott. A jövőben a blokklánc és kapcsolódó technológiák még szélesebb adopcióját fogjuk tapasztalni, mind a magán-, mind az állami szférától.”

Persze ezeket már nem egyszer hallottuk, azonban El-Erian magát a bitcoint sem veti el. Júniusban úgy nyilatkozott, hogy 5000 dollár alatti árat jó vételnek tekintené.

“A kriptopénzek tekintetében arra kellett rájönnünk, hogy az adopció nem lesz olyan nagy és olyan gyors, mint azt sokan a kriptovilágból várnák. Eljön, sok időbe fog telni, de mindenképp szerepe lesz az ökoszisztémában, de nem lesz olyan fizetőeszköz, mint a kripto szerelmesei azt remélik.”

Ha már rendelkezel kriptopénzekkel, szeretnél kereskedni vagy egy-egy kisebb, kevésbé ismert coin-ból vásárolni, javasoljuk a Binance használatát, megbízható és könnyen használható eszközről van szó.

(Yahoo Finance)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img