Jelentős bővülés a Coincash háza táján (x)

spot_img

Egyetlen év leforgása alatt a magyarországi kriptopénz közösség elismert és meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát a Coincash. A 2017. szeptember elsején indult vállalkozás az emlékezetes 2017-es bullrun idején kezdte meg működését, ennél ideálisabb időpontot keresve sem találhatott volna a magyar csapat.

Bár kezdetben a tervük az volt, hogy főleg az online váltásra fókuszálnak, az ügyfelek igényei hamar a szolgáltatásaik bővítésére sarkallta a CoinCash szakértőit. A legelső ATM-jét tavaly novemberben mutatta be a cég, mostanra pedig már öt automatát üzemeltet szerte az országban, így jelenleg a legnagyobb kriptopénz ATM-hálózatot mondhatja magáénak az országban.

“Ahogy a cég működésének első évében, úgy a továbbiakban is az ügyfeleink igényeire koncentrálunk. Az elmúlt hónapokban számtalan megkeresést kaptunk vidékről – ügyfeleink arról érdeklődtek, hogy mikor lesz elérhető a készpénzes váltás lehetősége Budapesten kívül is. Hosszas előkészületek után szeptember elején üzembe helyeztünk három új ATM-et, az egyiket Győrben, a másikat pedig Debrecenben, illetve bővítettük a Budapesten elérhető automatáink körét is egy, a Széll Kálmán téri ZING Burgerben kihelyezett ATM-mel. Rövid távú terveink között pedig szerepel további ATM-ek telepítése országszerte” – Mogyorósi Attila, a CoinCash.eu ügyvezetője.

Bár az idei év nem hozott további árfolyam növekedéseket, mégis a kriptopénz piac mind magyar-, mind nemzetközi szinten érezhetően egy érettebb fázisba lépett. Az árfolyam tavalyi évben tapasztaltakkal ellentétes mozgásai ellenére – inkább lejtmenetek váltották fel a felívelő szakaszokat – új, izgalmas projektek jelentek meg, amelyek a kriptopénzek mindennapi felhasználási lehetőségeinek terjedését segítik elő.

Ez pedig újabb és újabb érdeklődőket vonz a kriptopénzek világába, így segítve azok terjedését és a minél szélesebb körű adoptációt.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img