Jelentősen bőviti kínálatát a Coinbase?

spot_img

Nagyon gyakran felmerülő, és eddig mindig téves pletyka volt, hogy a Coinbase esetleg átrendezi a kínálatát. Azonban ezúttal alapja is van a szóbeszédnek. A GlobalCryptoPress fedezte fel, hogy egy új modult indított el a cég a weblapján, ahol érméket és tokeneket lehet ajánlani számukra revízióra.

Dan Romero, a Coinbase alelnöke reagált a kérdésekre a dologgal kapcsolatban:

Ez egy válasz az ügyfeleink akaratára. Több elérhető eszköz – ez konkrétan, amit kérnek tőlünk. Szóval azzal, hogy meglépjük ezt, növeljük a bizalmat, és kényelmesebbé tesszük az ügyfeleknek.

Szóval a szándék valós, és ezzel egy egészen új piacot nyithat meg az ismeretlenebb altok számára. A statisztikák szerint Amerikában a Coinbase a legelterjedtebb kripto tőzsde, és nagyon sokan nem is ismernek más platformot, azaz egy egészen új réteg számára válhatnak hozzáférhetővé az altok – legalábbis azok, amelyek listázásra kerülnek majd.

Egy júliusi blogbejegyzés alapján a legvalószínűbb első körös jelöltek a Cardano, Basic Attention Token, Stellar Lumens, Zcash, és a 0x. Ezekről akkor azt írták, hogy vizsgálat alá vetik őket, és habár nem garantálják, hogy bevezetésre is kerülnek, de ezek járnak a legközelebb hozzá.

Azóta három hónap telt el, és a fentebbiekből ítélve már egyre távolabbra tekintenek a cégnél, és közel járhatunk egy radikális változásra a kínálat tekintetében.

Coinbase regisztrációhoz kattints ide.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img