Mikron – már nagyon közel…

spot_img

Régóta nem adtunk hírt a Mikronról, de most szeretnénk megnyugtatni mindenkit: nem adtuk fel a projektet, sőt! Egészen egyszerűen annyi komplex kérdésre kellett a fejlesztőcsapattal szorosan együttműködve választ találnunk, amit a nyáron talán még alábecsültünk.

Íme a kriptopénz, amin dolgozunk

A legfontosabb változtatás, ami az egész tervezet jövőjét befolyásolja, hogy meghoztunk egy nagyon fontos döntést. A Mikron mégse Proof of Work alapú lesz, hanem Proof of Stake, azaz nem bányászgépekkel lehet majd hozzájutni az érmékhez, hanem annak fényében kerülnek kiosztásra, hogy ki mennyit tart már a tárcájában.

Ez egy letisztult, elegáns, és környezetbarát megoldás, ráadásul a kezdetekkor, mikor még kevés user lesz, sokkal nagyobb biztonságot tud adni, mint a PoW konszenzus. Sok-sok megbeszélés és érvek ütköztetése után arra jutottunk, hogy habár van még hátra néhány sikeres éve, de hosszútávon a jövő nem a hardveréhes, költséges, és energiapazarló bányászaté.

Lenne még mit mesélni ezen túl is. Azonban most már kivárjuk október 17-ét, amikor is végre bemutatjuk a publikumnak a Mikron honlapját, a whitepapert, és minden részletet, ami csak érdekelhet titeket. Nem csupán itt fogunk egy bővebb tájékoztatót kiadni, de jelen leszünk Magyarország egyik legszínvonalasabb marketing rendezvényén, a Marketing Expo 2018-on is saját standdal és teljeskörű termékbemutatóval.

Aki tervez jönni, mindenképpen látogasson meg a helyszínen minket is, a többiek pedig figyeljék az Akadémiát aznap, mert érkeznek a részletek. ICO, roadmap, wallet bemutató, és minden más, amire csak szükségetek lehet. Stay tuned!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img