Íme a kriptopénz, amin dolgozunk

spot_img

Eljött ez is. Lassan elnyeri végleges formáját a kriptopénz, amin már az Akadémia indulása óta dolgozunk. Nem minden részletkérdés van véglegesen eldöntve, de ami biztos, és amiről beszélhetünk, azt most bemutatjuk számotokra.

Termékünk neve Mikron lett a keresztségben. Ez részben a ti döntésetek is, ugyanis – talán páran emlékeztek is rá – nem túl régen egy szavazással találkozhattatok, amikor felléptetek az oldalunkra. Azt a három döntőst versenyeztettük meg veletek, amelyek a csapaton belül népszerűek voltak. A mikron pedig egyértelműen megszerezte az első helyet.

Ez a coin lesz a Kripto Akadémia hűségrendszerének gerince, de nem csupán nálunk. Jelenleg már két másik partner is a bevezetés előkészületein dolgozik, mégpedig a Hathárom sportfogadásokkal foglalkozó oldal, és a Póker Akadémia csapata, akikről talán egyértelmű, hogy mivel foglalkoznak. 🙂 Ha meglátogatjátok a hivatkozott oldalakat, meg is láthatjátok, hogy már ott is beszélnek a rendszerről, ami hamarosan elindul.

Ami biztos eddig: A Mikron bányászható lesz. Az első időkben minden bizonnyal könnyen lehet még majd Mikronokat találni, de várhatóan az első hetek után már csak rigekkel lesz célszerű próbálkozni. Szóval érdemes rákészülni, és azonnal lecsapni majd a lehetőségre.

Saját fejlesztésű, profi wallettel is készülünk. Melyben a bányászat egy kattintásos lesz, és integrált. Semmiféle beállításokra, parancssorra, segédalkalmazásra nem lesz szükség.

Biztos továbbá, hogy a hozzászólásokért is járni fog Mikron, de nem csak az újakért. Az Akadémia indulása óta történt minden aktivitást jutalmazni fogunk visszamenőlegesen. Hogy pontosan mi lesz a váltószám, az viszont még kérdéses. A partneroldalakon is hasonlóan fogják jutalmazni az aktivitást.

Jutalmazzuk a hűséget

De nem pusztán hozzászólásokért, hanem számtalan tevékenységért lesz szerezhető Mikron. Posztok írásáért, fordításért, webshopokban vásárlásért, megosztásért, új felhasználókért cserébe, csak a kreativitás szab határt. Az érme alapvető célja és szándéka, hogy első körben a hazai cégek, webshopok, szubkultúrák, online közösségek csapatépítését ösztönözze, segítse elő. A rendszer bármilyen weboldalba pofonegyszerűen implementálható lesz, és teljesen egyedire lesz szabható, hogy az oldal vezetője miért és mennyi Mikront szeretne kiosztani. A kulcs az, hogy a Mikron kiutalható lesz, reményeink szerint szabványnak, sztenderdnek fog számítani idővel, és piaci értékkel fog bírni, azaz szabadon elkölthető lesz nem csupán a hálózatunkba tartozó webshopokban, de forintra váltás után bárhol.

Mostantól sokkal gyakrabban fogunk jelentkezni a témával kapcsolatban, és nemsokára konkrét bevezetési dátumot is kapni fogtok. De addig is… mutassátok meg a fejlesztőknek, hogy nem hiába dolgoznak! 🙂 Hányan vagytok, akiket érdekel a Mikron?

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img