Mikor ütjük meg a 10 000 USD-t legközelebb? Szavazz!

spot_img

A 2017-es nagy bullrun lassan halovány emlékké válik, egyre többen gondolják úgy, hogy az idei évben bizony nem lesz hasonló rally-hoz szerencsénk. Az egészen biztos, hogy a blokklánc ipar a hosszas medvepiac mellett – vagy annak ellenére – dinamikusan fejlődik, egyre több cég teszi le voksát az új technológia mellett.

Úgy tűnhet, hogy a két terület, a kriptopénzek világa és a blokklánc eszköze egymástól függetlenül fejlődik, végérvényesen elválasztani a kettőt egymástól talán mégsem érdemes.

Hiszen a nagyvilág figyelme a korábbi tapasztalatok (és a józan ész alapján) csak akkor fordul felénk, ha a mainstream média a bitcoin újabb és újabb rekord árfolyamairól számol be, nem véletlenül.

Legyünk őszinték, a legtöbben nem az innováció iránti szerelem miatt vagyunk itt, kimondva, kimondatlanul szinte mindenki egy mesés vagyon, legalábbis az anyagi függetlenség reményében foglalkozik kriptopénzekkel.

Ahogy mondani szokták: tisztelet a kivételnek, a Kripto Akadémia szerkesztőségében és minden bizonnyal az olvasóink között is sokan vannak, akiket a blokklánc mint technológia szépsége, újító zsenialitása vonz.

Az viszont egészen biztos, hogy a bitcoin árfolyama mindannyiunk számára érdekes, bármi legyen is a célunk ezen a területen. Éppen ezért olvasóinkhoz fordulunk, bárki elmondhatja a véleményét egy szavazat vagy akár egy komment formájában arról, hogy mikor érjük el a 10 000 USD árat legközelebb!

Köszönjük mindenkinek, különösen azoknak, akik a szavazáson túl ki is fejtik egy kommentben a véleményüket arról, hogy miért szavaztak úgy, ahogy.

Mikor éri el legközelebb a 10 000 USD-t a BTC?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img