A Binance megoldja: Kriptopénzes fizetés a világ repterein

spot_img

A világ legnagyobb kriptotőzsdéje képtelen lassítani. Friss hír, hogy 2,5 millió dollárért vásároltak fel egy TravelbyBit nevű ausztrál céget, akik az utazás közbeni pénzváltás, és bankkártyás visszaélések problémájának kiküszöbölésére fejlesztették terminálos fizetési megoldásukat.

A cég termináljain jelenleg bitcoinnal, etherrel, litecoinnal és BNB-vel, az általunk is ajánlott Binance tőzsde saját tokenjével lehetséges a fizetés.

A szintén terminálos fizetési szolgáltatást kínáló kriptós projektek számára kellemetlen hír a Binance ringbe szállása. A TravelbyBit már kiépített, működő hálózattal rendelkezik Ausztrália repterein és idegenforgalmi szempontból fontos helyein, a mostani nagy összegű befektetéssel pedig következhet a nemzetközi piacok meghódítása, és a termékfejlesztés gyorsítása. Képzeljük el, hogy egy több állomásos európai vagy tengerentúli utazás során semmilyen pénzváltásra, bankkártya használatra nincsen szükség, utunk során globális fizetőeszközt használhatunk.

A terminált működtető eladók dönthetnek arról, hogy kriptóban vagy fiatban kérik a pénzüket. A cég bejelentése szerint egyes szolgáltatóknál már most lehetőség van Lightning fizetésre is.

Ha mindenhol ilyen egyszerű lenne a használat, te fizetnél kriptopénzben egy-egy külföldi utazás, vagy akár itthoni bevásárlás során? A videóban működés közben is megtekinhető a rendszer:

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img