+25% egy nap alatt: A Maker lett a legértékesebb Ethereum token

spot_img

Szeptember 25-én, 420 dolláros árfolyamnál számoltunk be a Dai stablecoint szabályozó Maker tokenbe fektető neves kockázati tőke befektető társaságról. Az eltelt időben komoly emelkedésen van túl a kriptopénz, jelen sorok írásakor a 750$-t ostromolják a vásárlók.

15 millió USD kockázati tőke befektetés a Maker – Dai stablecoin projektbe

Az általános piaci oldalazás közepette mi az oka a nagy emelkedésnek? Semmi komoly hír nem volt az a16zcrypto befektetése óta, azonban valószínűleg ez is bőven elég volt egy ennyire eseménytelen piacon.

A mostani emelkedéssel a Maker átvette az OmiseGO első helyét az ERC20 tokenek között, valamint a Top20 is elérhető közelségbe került. Jelenleg 800.000 ethereumot kötöttek le az érdeklődők a rendszerben Dai stablecoinért cserébe, a jelenlegi szabályok mellett közel háromszoros letét mellett. A rendszer működésének megértéséhez érdemes elolvasnod a fenti bejegyzést.

Érdemes-e most vásárolni?

MKRUSD napos grafikon a Tradingview online grafikonrajzolóban

A mai kitörés során egy jelentős ellenállás szintet győzött le az árfolyam, azonban fontos infó, hogy szinte 400$ óta folyamatos emelkedés volt. Egy ilyen túlvett helyzetben valószínűleg érdemes kivárni az előbb-utóbb érkező konszolidációt.

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img