A Binance változtat a listázási szokásain

spot_img

A világszerte legismertebb kriptotőzsde megváltoztatja az új kriptopénzek tőzsdéjükre kerülésének politikáját.

Minderről a Binance hivatalos blogja számolt be. A listázásért járó díjak ezentúl 100%-ig transzparensek, bárki számára láthatóak lesznek és az összeget teljesen egészében jótékony célre fogják fordítani.

A listázási kérelmet beadó csapattól a Binance nem fog konkrét, előre meghatározott összeget kérni – ahogy azt eddig tette, helyette egy teljesen önkéntes listing fee-re állnak át. Az összegnek nem lesz alsó határa sem. Ahogy ők is leszögezik, ezentúl ezt célszerűbb lesz egyszerűen adakozásnak hívni.

A Binance leszögezte, hogy egy nagy összegű adakozás semmilyen módon nem fogja befolyásolni a listázásért folyamodott kriptopénz dolgát, a szigorú követelmények és az elbírálás eddig működő modelje továbbra is megmarad.

A Binance ezzel egy újabb lépést tett a tiszta és átlátható működésért. Sok tőzsde kér listing fee-t, vagyis listázási jutalékot és nagyon sok esetben ez egyszerűen a tőzsde lefizetésére szolgál, mégpedig azért, hogy vizsgálat nélkül engedjék át az egyes coinokat. Ez a jelenség napjainkra túlságosan széleskörben is elterjedt. A múltkor a Kripto Akadémia is írt a jelenségről:

Top30 kriptotőzsde: Listázás mellé csalási útmutató is jár

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img