A Coinbase alelnöke a BAKKT-hoz szerződött

spot_img

Az utóbbi időszak egyik legjelentősebb híreként tálaltuk, hogy az amerikai ICE tőzsdeüzemeltető vállalat létrehoz egy BAKKT névre hallgató kereskedési platformot, ahol hivatalos keretek között lesz lehetőség kriptopénzek kereskedelmére. Ha részletesebben érdekel a téma, ajánljuk az alábbi írást.

BREAKING: A világ legnagyobb tőzsdéje kriptopénz kereskedő platformot hoz létre

Hétfőn pedig arról cikkeztünk, hogy Adam White, a Coinbase alelnöke és egyik legrégebbi tagja beadta lemondását. White nem csak alelnök volt, hanem az intézményes befektetésekért felelős üzletág igazgatójának szerepében is tündökölt. Sokakat meglepett a hír, amiért pont az intézményes infrastruktúra kialakításának csúcsidőszakában – a Coinbase Pro és a Custody bejáratása előtt, távozott a cégtől annak egyik legrégebbi tagja.

A The Block jelentése szerint Adam White a BAKKT-nál találta meg számításait és ezentúl operatív főigazgatóként vállal szerepet annak életében. A BAKKT-nál elkél a tapasztalat, a cég novemberre ígérte platformjának beindulását, szinte az egész kripto közösség közelről figyeli az eseményeket és nagy – az árfolyamokat is pozitívan befolyásoló) reményeket fűz az új tőzsdéhez.

(TheBlock)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img