(Majdnem) Kitörés!

spot_img
Kitörés a BTC 4órás grafikonon a Tradingview grafikonrajzolóban a Bitfinex tőzsdén

Megörtént a hónapok óta épülő trendvonal várt kitörése a bitcoin grafikonon. A dolgot már nagyon nem lehetett tovább húzni, a kitörés iránya volt csak kérdéses. A mozgással végre elesett a 6800-as szint, melyet egy hónapja támadott az árfolyam. A további emelkedésben reménykedők számára a 7400-as fontos ellenállás szint tartós áttörése jelezheti, hogy indul a következő emelkedési periódus.

Fontos azonban azzal is tisztában lenni, hogy a kriptopénzek piacán semmi sem garancia: Elképzelhető, hogy a következő hetekben a kitörés hatására feltámadt optimizmus 10.000$-ig vagy feljebb repíti a BTC árfolyamot, de még innen is következhet óriási zakó. Mentálisan fel kell készülnünk minden lehetőségre.

Friss állapot 8:52-kor. Meglepett, hogy 7000 után újabb nagy ugrás következett

Nagyon meglepett, hogy nehány perccel a korábbi screenshot elkészítése után újabb 500$-ral feljebb jár az árfolyam.

A kitörés sajnos csak a cikkíró által követett Bitfinex tőzsdén történt, mindehol máshol 6600 és 6700$ között jár. Az USDT stablecoinból a vele kapcsolatos szóbeszéd miatt a befektetők BTC-be távoznak, ez nyomta fejlebb az árfolyamot ezen a tőzsdén, mint ami a többin látható. Ezzel párhuzamosan a Binance is leállította az USDT kereskedelmét. A USDT-ből történő tömeges meneküléssel párhuzamosan a többi stablecoinba áramlik a tőke. Vajon eljött az USDT összeomlásának ideje?

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img