A Bitfinex is rendezte sorait

spot_img

Tegnap számoltunk be arról, hogy a Tether a Bahamákra költözött, mára pedig a hétfői pánik másik főszereplője, a Bitfinex is új otthonra lelt. A jövőben egy magánkézben lévő Hong Kong-i bank (PROSPERITY REVENUE MERCHANDISING LIMITED) biztosíthatja a tőzsde tranzakcióit.

A fentiek ellenére, a Tetherbe vetett bizalom az elmúlt napokban jelentősen megingott és a legnagyobb tőzsdéken egyre másra jelennek meg az USDT alternatívái. Bár ezek forgalma még messze elmarad a Tether milliárdos szintjeitől, az egyre növekvő igények miatt hatalmas fellendülésre számíthatnak az ezeket kibocsájtó cégek. Míg tavaly az ICO-k számítottak annak, most  a stabil coinok válhatnak a kriptó új, “easy money” termékeivé.

Mi mindenestre óvatosságra intünk mindenkit, aki kriptót tárolna olyan tőzsdéken, ahol az USDT is jelen van. Közülük a Binance kitettsége a legnagyobb, ami a Block magazin által készített charton is elég szembetűnő.

Amennyiben ez a 800 millió dollár hirtelen eltűnne, az komoly likviditási és akár kifizetési problémákhoz is vezethetne. Ezzel a megállapítással nem a félelemkeltés a célunk, inkább csak arra szeretnénk emlékeztetni mindenkit, hogyha nem ti birtokoljátok a privát kulcsaitokat, akkor a kriptopénz nem a tiétek. Ha bármi történik egy tőzsdével, akkor minden hozzáférést elveszíthettek az ott tárolt értékeitekhez.

Most 20%-kal olcsóbb a Ledger

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img