Bosszúból hekkelt a PRL alapító, a Substratum is veszélyben lehet

Megosztom

Tegnap olvashattatok arról, hogy saját alapítója használta ki az Oyster Pearl biztonsági hibáját és hozott létre 300 000 dollárnyi új tokent, aminek értékesítésével bedöntötte az árfolyamot és valószínűleg magát a projektet is.

A történet azonban itt nem ért véget. Az elkövető Bruno Block tegnap egy Telegram nyilatkozatban hozta nyilvánosságra indítékait. Mint kiderült, a PRL vezetése értesítést kapott arról, hogy a Binance jóváhagyta felvételi kérelmüket, ezzel egy időben pedig rohamosan emelkedni kezdett a kriptopénz hónapok óta stagnáló árfolyama.

Mivel ez egy szigorúan bizalmas információ volt, a hirtelen emelkedés oka egyértelműen csak belső kereskedés lehetett, amit Bruno jelzett Bill Cordes-nak, az Oyster gazdasági vezetőjének, ám elmondása szerint ő nem volt hajlandó érdemben foglalkozni az üggyel. A fejlesztő ebből azt a következtetést vonta le, hogy maga a pénzügyi igazgató is érintett lehet ebben.

“Figyelmeztettem Bill-t, de nem érdekelte, így ahelyett, hogy ő meg a gazdag haverjai dumpolnák rátok a felértékelt tokenjeiket, én csesztem ki velük.”

Állításait alátámasztják azok a chat logok is, amiket közzétett a PRL hivatalos csatornáján. Ezeket itt olvashatjátok el.

Bruno végül azzal zárta sorait, hogy az ellopott pénzt azonnal kézzelfogható javakba fektette, hogy megvédje családját a közelgő gazdasági válságtól és most hogy ezt elérte, ismét az általa megálmodott Oyster programozására fog koncentrálni.

Kapcsolódó hír, hogy a PRL esetén kihasznált biztonsági réssel megegyező hibát fedeztek fel a Substratum-nál. A már közel 300 hozzászólással rendelkező Reddit topik szerint, a fejlesztőket hónapokkal ezelőtt értesítették ennek létéről, de azóta sem hajlandóak kijavítani azt.

Megosztom

Vásárolj a nagyobb kriptopénzekből a CoinMixed.eu-n, ha

  • - forintod vagy euród van
  • - banki átutalással szeretnél fizetni
  • - szükséged van magyar kezelőfelületre vagy ügyfélszolgálatra
Neked van
Kapsz
Email
Vásárlás regisztráció nélkül!
Telefonszám
Vezetéknév
Keresztnév
Tárcacím a kiküldéshez
Powered by Coinmixed logo

Vásárolj a legtöbb kriptopénzből a Binance-en, ha

  • - bankkártyával szeretnél fizetni
  • - nem probléma az angol nyelvtudás
  • - kereskedni akarsz a coinokkal
jelszó legyen minimum 8 karakter számmal és speciális karakterrel