Itt a Mikron!

spot_img

Végre kijelenthetjük: elkészült a Mikron hűségrendszere! Itt a Kripto Akadémián, ettől a pillanattól kezdve élesben várja a rendszer, hogy gyűjtsd a Mikronokat.

A Mikron egyszerre egy kriptopénz és egy blokklánc alapú hűségrendszer, ami azt jelenti, hogy aktivitásodat immár valódi értékben tudjuk jutalmazni. Vége az üres és jelentéktelen online pontgyűjtések időszakának!

A Kripto Akadémia kriptopénzben jutalmazza ha:

  • írsz egy hozzászólást a cikk alá vagy a fórumba (1 Mikron)
  • megosztod a cikkünket Facebookon (1 Mikron)
  • nyomsz egy értékelést a cikk alján (0.5 Mikron)
  • nálunk blogolsz vagy kommentelsz a blogok alá (posztonként 5 ill. kommentenként 1 Mikron).

Kétféle korlátozás vonatkozik a fentiekre:

  • A cikkek értékelését és a Facebook megosztásokat 24 órán belül legfeljebb 5x-5x tudjuk jutalmazni.
  • Az egy nap alatt maximálisan begyűjthető Mikronok száma 50 darabban van limitálva.

A saját, összegyűjtött Mikronjaiddal te magad rendelkezel. Ez természetesen azt is jelenti, hogy eladhatod egy kriptovaluta tőzsdén a jövőben, beválthatod a Mikront használó oldalakon ajándéktárgyakra, vagy akár tartogathatod későbbre árfolyam-növekedés reményében. A Mikron csapata az első tőzsdei bevezetést 2019 második felére tervezi, azután pedig a piac fog valódi árat adni a Mikronjaidnak. Azon is dolgozunk, hogy itt az oldalon is valódi dolgokra tudd majd váltani a Mikront. Érdemes tehát elkezdeni gyűjteni őket!

Természetesen a Mikron csapata mindent megtesz, hogy a kriptopénzt minél kedvezőbb árfolyamon cseréljék majd a piacon a jövőben. Az első három partneroldalon történt integráció után azon fognak dolgozni, hogy növeljék a Mikron ökoszisztéma értékét azzal, hogy minél több online közösséget vonjanak be, minél többen csatlakozzanak ebbe az egyedülálló ökoszisztémába. Alapvetően egy könnyen és gyorsan beépíthető és költséghatékony rendszert terveztek.

A partnereknek folyamatosan szüksége lesz Mikronokra, hogy kioszthassák azokat újabb aktivitásért cserébe. De náluk is elcserélhető lesz pl. különböző termékekre, merchandise cuccokra vagy kedvezményekre. Egy élő és virágzó ökoszisztéma kialakítása minden szereplőnek az érdeke lesz! Ahogy egyre több partnerrel és ezáltal felhasználóval bővül a Mikron gazdaság, úgy fog egyre nagyobb és nagyobb értéket képviselni a Mikron kriptopénz is!

Jól hangzik? Már kezdheted is gyűjteni!

A jobb felső sarokban, a neved mellett megnézheted a jelenlegi Kripto Akadémia egyenlegedet. Már ha regisztrált felhasználónk vagy. Ha még nem, akkor mire vársz? A Mikronokat kiutalhatod saját szoftveres tárcádba, amit innen tölthetsz le.

Ha viszont többre vágysz, akkor december 1-től kezdődően 20 napig lehetőséged lesz a piacra dobott Mikron mennyiség egy részéből vásárolni. Ne maradj le erről az egyedülálló lehetőségről, ma már otthon a gép előtt ülve is lehetsz befektető: regisztrálj a mikron.io weboldalon és tekintsd meg az ajánlatukat, ahol hamarosan kedvezményesen juthatsz egy jóval magasabb Mikron mennyiséghez!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img