Most vegyél Ledger tárcát, mert most féláron van!

spot_img

A kriptopénzeid tárolásának egyik legbiztonságosabb módja, ha egy megbízható hardveres tárcára rakod őket. A Ledger termékeit számtalanszor ajánlottuk már itt, a Kripto Akadémia hasábjain is, mint egy megbízható, stabil pont ebben a bizonytalan környezetben. Ezúttal egy Black Friday akció keretében féláron kapható a Ledger Nano S, Matte Black vagyis matt fekete színben. Ez azt jelenti, hogy most 15.999 jó magyar forintért hozzájuthatsz, sőt még házhoz is viszik neked, teljesen ingyen. Erre tessék!

A Ledger Nano S -t baromi egyszerű használni, ha el tudtál navigálni erre a cikkre, akkor a kétgombos készüléket is kezelni tudod. A kriptopénzeidet tőzsdén vagy brókernél tartani egyáltalán nem biztonságos, szofveres tárcát használni egy fokkal jobb, de annak is megvannak a kritikus pontjai. Mi a hardveres tárcára szavazunk, ebben pedig a Ledger verhetetlen készülékeket gyárt. Ha érdekel a működése, ajánljuk múltkori videónkat a tárcáról.

A Nano S összesen 40 darab kriptopénzt tud kezelni, így a legértékesebb és legnagyobb potenciállal kecsegtető kriptopénzeidet az idők végéig tudod rajta tárolni. Csak egy kis ízelítő: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Litecoin, XRP, NEO, Nano, Zcash és még egy csomó. Tökéletes módja ez annak, hogy kibekkeld ezt a medvepiacot: rakd el a készüléket egy biztonságos helyre és szabadulj meg a veszélyérzettől! Rendeld meg itt, mi már megnéztük és Magyarországra is ingyenes a szállítás.

Két napod van.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img