Bevált a Mikron, mutatjuk hogyan

spot_img

Közel két hete itt nálunk, a Kripto Akadémián is integrálásra került a Mikron hűségrendszere. Úgy tűnik, hogy a Mikron elérte céljait: a közösség építését, az aktivitás növelését maradéktalanul ellátja.

Kommentek (fórum és cikkek alatti) száma november hónapban. A Mikron-t pontosan a hónap közepén vezettük be, egyértelműen új szintre léptünk.

Nem csak a kommentek száma, de emelkedett az új regisztrált felhasználók száma is és azok száma is, akik először szóltak hozzá egy beszélgetéshez. A napi és a visszatérő forgalom is növekedő pályára állt. Ezúton is köszönjük neked a részvételt, akár régi Akadémiás, akár visszatérő vagy új olvasónk vagy, hogy részt veszel ebben az úttörő kísérletben.

A sikert tehát elkönyveltük, de itt nem állunk meg. Ha vannak témajavaslataid, vagy olyan ötleteid, amivel még jobbá tudjuk tenni a Kripto Akadémiát, ne habozz meglátogatni ezt a fórumot. Írd meg nekünk, hogy mi jár a fejedben.

Veled együtt körülbelül 30.000 másik felhasználó számlájára is eljutott a Mikron, ez pedig nem csak magyarországi viszonylatban kiemelkedő teljesítmény.

Jelenleg három weboldalon üzemel a Mikron, a mikronokat pedig az oldalakon található számlák között szabadon tudod küldözgetni. A jövőben egyre több helyen lehet majd valódi dolgokat vásárolni Mikronból. Egy új ökoszisztéma születésének vagy tanúja: a Mikron csapat jelenleg is azon dolgozik, hogy minél több partneroldal építse be a Mikron hűségrendszert. December elsejétől mindenki számára megnyílik a lehetőség, hogy befektessen a Mikronba. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, regisztrálj a honlapon.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img