A ZEC is megérkezett a Coinbase-re, vajon ki lesz a következő?

spot_img

A Zcash lesz a következő kriptopénz a Coinbase kínálatában. A Coinbase Pro tőzsdéjén tegnap este óta érhető el a ZEC, mely várhatóan a következő 2 hét során fog megjelenni a bróker fő felületén is.

A Coinbase még júliusban jelentette be, hogy újabb kriptopénzek felvételét tervezi. Akkor öt esélyes jelöltet említettek meg, melyek közül a Basic Attention Token (BAT), a ZRX (0x) és most már a Zcash (ZEC) is megjelent oldalukon. A listán megnevezett másik két név a Stellar Lumens (XLM) és a Cardano (ADA) voltak, így elképzelhető, hogy ezek árfolyamának emelkedésére egyre többen spekulálhatnak majd a közeljövőben.

A ZEC mostani érkezését csütörtökön jelentették be, ami rögtön 20%-kal dobta meg a coin árfolyamát, azonban a bitcoin tegnapi gyengélkedése ezt mostanra 8%-ra mérsékelte. Ettöl függetlenül, a Coinbase-re való megérkezéséig a ZEC is jó eséllyel keresztülmehet az ilyenkor szokásos pump and dump fázison. A ZRX közel 100%-os, a BAT 160%-os növekedést produkált a listázást megelőző időszakban. A ZEC jelenleg az ázsiai piacokon a legnépszerűbb, a kínai LBank Ethereum párja például önmagában több forgalmat bonyolít, mint más tőzsdék ZEC piaca összesen.

A vásárlásra Európából továbbra is a Binance tűnik a legkézenfekvőbb megoldásnak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img