Megnyílt az OceanEx, az első VeChain alapú tőzsde

spot_img

1.0-ás verzióval lépett a nagyközönség elé az OceanEx, ami még egy béta verzió, de már bárki számára nyitva áll az alábbi linken.

A legfőbb kereskedési párokban megtalálható a VET, a VeChain tokenje. Hasonlóan a Binance-hez, csak a jutalék felét fizeted, ha VET- párban kereskedsz. Egyelőre csak a béta ideje alatt él ez a kedvezmény, de később lehetséges, hogy meggondolják magukat a fejlesztők. A kereskedési költség egyébként 0.1%, VET párokban pedig ennek a fele, 0,05%.

A legjelentősebb párok között ott van a BTC/VET, ETH/VET, VTHO/VET és az USDT/VET. A Tether stabilcoinjával a VET-en kívül bitcoint és ethereumot Is tudsz cserélni.

Az OceanEx is szeretné elkérni az okmányaidat, hogy azonosítson. Ha ezt nem szeretnéd, akkor kapsz egy 0,1 BT kiutalási napi limitet. Teljes azonosításkor ez a limit 50 BTC naponta.

A kiutalás (withdrawal) minden kriptopénz esetében szünetel még néhány napig.

A biztonság növelése érdekében kétszintű hitelesítésre (2FA authentication) is lehetőségünk van.

Mivel a tőzsde béta állapotban van, koránt sincs bejáratva, véleményt a megbízhatóságáról nem tudunk mondani: a funkciói viszont működnek. Ha kipróbálnád, egyelőre semmiképp se utalj be jelentős mennyiségű kriptopénzt.

Moonbaby kolléga az alábbi kiegészítéssel élt a kommentmezőben:

Aki december 13-ig regisztrál a tőzsdére és beutal legalább 100 000 VET-et (amit nem utal ki 14-ig), az 5000 OCE tokent kap ajándékba. (Maximum 15M OCE-t osztanak ki.)

Aki december 13-ig regisztrál a tőzsdére és beutal legalább 100 000 VET-et (amit nem utal ki 14-ig) és elvégzi a KYC azonosítást is, az 8000 OCE tokent kap ajándékba. (Maximum 15M OCE-t osztanak ki.)

A nyereményeket a játék végét követő 1 héten belül utalják át.

(https://oceanex.pro/)

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img